|
کد سند |
|||||||||||||||||||||||||
|
نوع آگهی |
حراج | ||||||||||||||||||||||||
|
واحد منتشر کننده |
معاونت مالی و پشتیبانی | ||||||||||||||||||||||||
|
موضوع |
فروش 5 دستگاه چیلر تراکمی واقع در شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان | ||||||||||||||||||||||||
|
تشریح |
فراخوان مزایده (حراج )فروش 5 دستگاه چیلر تراکمی واقع در شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان این شرکت در نظر دارد 5 دستگاه چیلر تراکمی (کندانسور) خود را با شرایط ذیل در قالب سامانه تدارکات الکترونیک دولت با شماره حراج 3004001076000051 ( شماره مرجع :الف-ب-90-04) ازطریق مزایده (حراج) به فروش برساند:
1- شرایط مزایده(حراج) : 1- کلیه هزینه ها از جمله جدا سازی و انتقال (دستگاهها نصب می باشد ) ، جابجایی،تامین وسایل و تجهیزات مورد نیاز ، بیمه حوادث و نیز هرگونه مسئولیت ناشی از بروز حوادث جانی و مالی از زمان شروع بارگیری تا زمان خروج از محل به عهده برنده مزایده می باشد و این شرکت هیچگونه مسئولیتی در این خصوص ندارد. 2-شرایط شرکت در مزایده(حراج) : 1-شرکت کنندگان در حراج می بایست امضاء الکترونیک (توکن) داشته باشند. لازم است متقاضیان در صورت عدم عضویت قبلی در سامانه فوق ، مراحل ثبت نام در سامانه و دریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت در حراج محقق سازند. 2- شرکت در مزایده به منزله پذیرش کلیه شرایط حراج مندرج در آگهی فراخوان حراج می باشد و برنده مزایده مکلف است نسبت به مهر و امضاء (فراخوان حراج ) پس از برنده شدن و تکمیل فرآیند پذیرش برنده در سامانه اقدام نماید. 3- پس از برنده شدن، کل مبلغ پیشنهادی باید حداکثر ظرف مدت 7 روز کاری واریز گردد ، در غیر این صورت مبلغ سپرده شرکت در حراج ضبط و به حساب جاری شرکت انتقال داده خواهد شد . 4- شرکت کلیۀ اشخاص حقیقی و حقوقی در این مزایده به استثناء اشخاص ممنوع المعامله مطابق قوانین و مقررات بلامانع می باشد. 5- شرکت کنندگان در حراج مکلف اند فراخوان مزایده(حراج) را بصورت دقیق مطالعه نموده و ضمن پذیرفتن کلیه شرایط آن ، مهر و امضا، نموده و پس از برنده شدن به امور تدارکات تحویل نمایند.
3-وجه مزایده(حراج) : مزایده گر پس از برنده شدن باید 100% قیمت پیشنهادی و 10% مالیات بر ارزش افزوده را به حساب شماره 510100004001109304019854IR بنام تمرکز وجوه درآمد نزد بانک مرکزی با شناسه 360109352218500621000037226315 واریز نماید . 4- وجه تضمین: شرکت کننده در مزایده (حراج) می بایست 5% از مبلغ هر یک از موارد حراج (طبق جدول فوق)را به عنوان سپرده شرکت در مزایده ، به صورت الکترونیکی به حساب شماره 350100004001109306376369IR به شماره شناسه 908109352218500324003037755139 به نام شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان نزد بانک مرکزی ج.ا.ا واریز نمایند.
5-زمان دریافت اطلاعات مزایده(حراج ) : متقاضیان می توانند از ساعت 12 روز یکشنبه مورخ 09/09/1404 لغایت ساعت 13 روز یکشنبه مورخ 16 /09 /1404 جهت دریافت اطلاعات و شرایط و شرکت در مزایده(حراج) به درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستادایران) به آدرس www.setadiran.ir مراجعه نمایند.
6- زمان بازدید : متقاضیان می توانند از تاریخ 10/09/1404 لغایت 16 /09 /1404 همه روزه(بجز ایام تعطیل رسمی و جمعه) از ساعت 8 الی 13 با هماهنگی امور تدارکات و خدمات پشتیبانی نسبت به بازدید مورد مزایده اقدام نمایند. تماس : 32627590-013 7- زمان برگزاری مزایده ( حراج) : تاریخ برگزاری حراج روز یکشنبه مورخ 16/09/1404 از ساعت 11 صبح تا ساعت 13 می باشد. 8- نشانی محل مزایده(حراج) : رشت-بلوار امام خمینی-شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان |
||||||||||||||||||||||||
|
میزان برآورد هزینه |
|||||||||||||||||||||||||
|
تضمین مورد نیاز |
|||||||||||||||||||||||||
|
محل تامین اعتبار |
|||||||||||||||||||||||||
|
مدت زمان اجرا |
|||||||||||||||||||||||||
|
اعتبار پیشنهاد |
|||||||||||||||||||||||||
|
احتمال تمدید مهلت |
بله | ||||||||||||||||||||||||
|
محل اجرای پروژه |
|||||||||||||||||||||||||
|
تضمین نظارت |
|||||||||||||||||||||||||
|
محل بازگشایی |
درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس www.setadiran.ir | ||||||||||||||||||||||||
|
بازگشایی پاکات |
|||||||||||||||||||||||||
|
بین المللی است |
خیر | ||||||||||||||||||||||||
|
نام روزنامه |
|||||||||||||||||||||||||
|
هزینه دریافت اوراق |
|||||||||||||||||||||||||
|
مهلت ارسال اسناد |
|||||||||||||||||||||||||
|
تاریخ انتشار در روزنامه |
|||||||||||||||||||||||||
|
تاریخ آغاز |
|||||||||||||||||||||||||
|
جلسه پرسش و پاسخ |
|||||||||||||||||||||||||
|
تاریخ تمدید دریافت/ خرید |
|||||||||||||||||||||||||
|
تاریخ تمدید مهلت ارسال اسناد |
|||||||||||||||||||||||||
|
اعلام نتیجه |
|||||||||||||||||||||||||